Hlavní stránka - Plánované akce - Uskutečněné akce - Fotogalerie - Jak se k nám připojit?
Kontakt, kdo za tím stojí? - Bleskův Zpěvník ke stažení - Naši milí sponzoři

PRODLOUŽENÝ VÍKEND VLAKEM DO SLOUPU

akce č. 43

Protože v pátek je státní svátek a máte už všichni prázdniny, vyrazíme tentokrát dříve a to vlakem!. Spát budeme v pokojích rekreačního střediska Jiskřička, které se nachází v lese nedaleko skalního hradu Sloup. V areálu, kde budeme ubytováni, se dá hrát volejbálek, fotbálek, nohejbálek a je tam taky pingpongový stůl. Určitě podnikneme výlet na sopečnou horu Klíč a na skalní varhany u Kamenického Šenova a vyrazíme na houby.

Termín a místo konání akce: pátek 28. října (prázdniny) – neděle 30. října, rekreační středisko Jiskřička ve Sloupu

Sraz: POZOR ZMĚNA! Pátek v 8.30 na pražském Hlavním nádraží ve vestibulu u hlavních pokladen (vlak jede v 9.13)

Návrat: neděle kolem 18.30 tamtéž (příjezd vlaku 18.32)

Ubytování: V ubytovně ve tří a čtyřlůžkových pokojících, povlečení a prostěradla jsou k dispozici

Stravování: Jídlo máme zajištěno na všechny 3 dny v jídelně objektu.

S sebou: Věci musí být zbalené do batohu na záda, nebude to problém protože nepotřebujeme ani spacák. Nezapomeňte pláštěnku, sportovní oblečení, baterku, kartičku zdravotní pojišťovny

Přihlášení na akci: Závazné přihlášení mohou provést rodiče telefonicky kdykoliv na tel: 777 624 456 (nonstop infolinka) .

Cena akce : Jen 590 Kč ! i tato akce je dotována z grantů, které naše sdružení obdrželo

Na setkání se těší Blesk, Aleš a Chóďa.

designed by kfm web integrator